Waarom Coaching?

Als je al een tijdje overweldigd wordt door drukte of stress in je leven, kan je door een onverwachte gebeurtenis ineens uit balans raken. Je voelt aan alles dat het anders moet, alleen hoe doe je dat?

Het is fijn als je dan bij iemand terecht kan, bij wie je even tot stilstand mag komen en waar je kan onderzoeken hoe jij het evenwicht weer kan herstellen.

Neem het voorbeeld van een pot bonen die niet open gaat omdat de deksel vacuĆ¼m zit. Een klein gaatje in de deksel zorgt voor een beetje zuurstof, waardoor de pot soepel open gaat. Zo werkt het ook met coaching. 

Inzicht geeft ruimte voor verandering

Coaching is gericht op het bepalen van jouw persoonlijke richting, aan de hand van het inzicht wie jij werkelijk bent. Het helpt je om de patronen en verbanden te zien waarom je doet zoals je doet en waar en waarom ze zijn ontstaan.

Als je deze sleutel in handen hebt, komt ook het inzicht hoe je moeilijke situaties kan veranderen en doorbreken. Dit op een manier die past bij jouw waarden en levensstijl zodat je jouw beste leven kan  leiden. 


Gun jezelf de ruimte om jouw eigen fabrieksinstellingen weer terug te vinden en laat mij daarbij jouw spiegel vasthouden.

Zet de eerste stap naar verandering en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.