"Inzicht geeft ruimte voor verandering"

Mijn naam is Marianne, ik ben geboren in 1964, getrouwd, moeder van 4 volwassen kinderen en inmiddels ook oma.

In mijn leven is veel voorbij gekomen. Ik heb daardoor een grote dosis levenservaring opgedaan en geleerd met een open mind in het leven te staan.

Opgegroeid als nakomertje in een gezin met een vader en een invalide moeder, die de sporen van de Tweede Wereldoorlog nog met zich meedroegen en waar weinig over gevoelens en emoties werd gesproken, leerde ik met name van alles over "HHH" oftewel "Hoe Het Hoort".

Als volwassene kreeg ik zelf een druk gezin, een baan, een vol sociaal leven en werd ik mantelzorger voor mijn moeder. 

Totdat ik op een dag te maken kreeg met een aantal heftige emotionele gebeurtenissen waar ik geen raad mee wist en waardoor ik letterlijk tot stilstand kwam. Vervolgens ging ik op zoek naar het waarom...

Door het inschakelen van een coach ontdekte ik welke omstandigheden en situaties mij hadden gevormd en welke belemmerende overtuigingen ik mezelf had aangeleerd waardoor ik uiteindelijk blokkeerde.

Dat inzicht raakte me diep en vanaf dat moment ben ik gaan leren over de mens en zijn gedrag. Waarom doet iemand zoals hij doet?

Sindsdien heb ik meerdere opleidingen afgerond op het gebied van psychologie, NLP, systemisch werk, KATA en hulpverlening na seksueel misbruik. 

Daarnaast heb ik deelgenomen aan seminars en workshops bij diverse deskundigen die hun sporen inmiddels hebben bewezen en lees ik veel boeken met de nieuwste inzichten op het gebied van psychologie.

Als gecertificeerd NLP-coach kan ik jou helpen om inzicht te krijgen in jouw patronen en doelen. Zodat je jouw persoonlijke richting kan bepalen, beter bestand bent tegen uitdagingen en je jouw beste leven kan leiden.